fbpx
Völgy Kemping Kapolcs

Rólunk

Rólunk

Rólunk

2021-es Szezon:
Június 1 – Október 31

Kapolcsi kempingünk júniustól októberig várja a Kapolcsra látogató párok, családok, baráti társaságok, osztálykirándulások, táborok, céges rendezvények jelentkezését, foglalását.

A falu szélén egy kis patakmenti völgyben találhatóak faházaink, melyek kiváló alternatívái a sátraknak. Különleges élmény mind gyerekeknek, mind felnőtteknek egy ilyen nem szokványos szálláshelyen eltölteni pár napot.

Mind a két típusú szállásunk (góré, harmónika) megfelelő pihenést biztosít, hogy nyugodtan fel tudjátok fedezni Kapolcsot és környékét.

Foglalj és töltődj fel kempingünkben!

Mind a két típusú szállásunk (góré, harmónika) megfelelő pihenést biztosít, hogy nyugodtan fel tudjátok fedezni Kapolcsot és környékét.

A kemping területén aktívan is pihenhettek, hisz egy mászófal is vár Titeket, ahol egy képzett oktató bármikor a segítségetekre lesz.

A Művészetek Völgye Fesztivál idejére keresel szállást? Gond egy száll se, ilyenkor többféle házunkat is telepítjük, hogy mindenkinek jusson szálláshely.

Szolgáltatásaink

Különleges szállástípusok

Hallottál már a japán kapszula hotelekről? Most kipróbálhatsz egy hasonlót, ha a patakpart menti harmónikaházunkat foglalod. De a hangulatos góré házaink is hasonló természetközeli, de egyben kényelmes pihenést fognak biztosítani számotokra.

Bográcsozás

A kemping területén több tűzrakó helyet is elhelyeztünk. Ha nem fér be az autóba a bogrács vagy a tárcsa, semmi gond, bérelhettek Nálunk is száraz fával együtt. Akár előre pácolt húsokkal vagy zöldségekkel is hozzá tudunk járulni egy hangolatos, “tüzeskedős” estéhez.

Mosdóhelyiségek, tusolók

A kemping területén központi helyen egy közös vizesblokk van, 4-4 WC-vel és 3-3 melegvizes tusolóval. Itt található mikrohullámú sütő és főzőlapok is. A patakpart menti házakhoz egyenlőre toy-toy típusú WC-ket helyeztünk el, melyek rendszeres takarításáról gondoskodunk. A tusolókhoz itt tenni kell egy kis sétát.

Hangulatos programok

Hamarosan elkészül a kemping bárja, ahol esténként egy mini kapolcsi fesztivál hangulatot szeretnénk megidézni neked, alkalmanként élőzenével, tánccal.

Ingyenes WIFI

A kemping központi területén (a mászófal és környéke) ingyenes wifi szolgáltatással várunk.

Bicikli kölcsönzés

Kapolcson a Turisztikai Irodában lehet kölcsönözni mind elektromos, mind hagyományos kerékpárt. Jelezd nekünk igényedet és segítünk a bicikli bérlésben. Érdemes: gyönyörű tájakon lehet kerékpározni a környéken!

Mászófal

8 db különböző nehézségű pályával várunk kicsiket és nagyokat. Szakképzett oktató áll rendelkezésetekre, úgyhogy gyertek mászni, nyugodtan próbáljátok ki Magatokat.

Ágymelegítők

Ne feledd, a Völgybe érkezel, ahol nyáron is gyakran “pulcsis” esték vannak, nemhogy tavasszal és ősszel. Matracot, matrachuzatot biztosítunk, párnát, hálózsákot Te hozz! Viszont biztosítunk Neked elektromos ágymelegítőt, hogy garantáltan ne fázz a leghidegebb estéken sem.

térképvölgy
+
+
+
+
+
+

Völgykemping térkép

…csak, hogy mindent könnyedén megtalálj 🙂

Gyakori Kérdések

Érkezés/Check-in: 14:00
Távozás/Check-out: 10:00
Korai érkezés/Early check-in: 10:00 (+1000 Ft/faház)
Késői távozás/Late check-out: 18:00 (+1000 Ft/faház)

A faházak/szobák érkezés napján 14:00 órától foglalhatóak el, utazás napján 10:00 óráig állnak vendégeink rendelkezésére. A kemping a foglaltságának függvényében, térítés ellenében biztosítja a korai érkezés, illetve a késői elutazás lehetőségét.

Foglalását minden esetben írásban (e-mailben, levélben) visszaigazoljuk, foglalása csak e visszaigazolás után tekinthető véglegesnek.

Minden egyéni faház/szobafoglalás lemondható kötbérmentesen az érkezést megelőző
7. napon 16:00 óráig. Késedelmes lemondás, vagy a Vendég lemondás nélküli meg nem érkezése (no show) esetén a teljes szállásdíj felszámításra kerül.

A kemping szabadtéri, ingyenes parkolóval rendelkezik a faházaktól nem messze, ahol vendégeink biztonságban tudhatják gépjárműveiket.

A kemping minden szobája nemdohányzó. Dohányozni csak az arra kijelölt helyeken lehetséges.

Korlátlan vezeték nélküli internet elérhető a recepción és a környékén.

A kempingben házi kedvenceket korlátozott számban és feltételekkel, előzetes egyeztetést követően tudunk fogadni, melynek díja: 1.000 Ft / kisállat / éj.

IGEN, természetesen előre egyeztetve van lehetőség a helyszín megtekintésre.

NEM, foglaláskor még elegendő a tervezett létszámot megadni, e szerint kerül visszaigazolásra, de ez a későbbiekben módosítható, pontosítható.

Jelen szabályok szerint 18 év felett szükséges, de az aktuális szabályokról érdemes folyamatosan tájékozódni.

NEM JELLEMZŐ, azonban van, ahol dinamikus árakkal dolgozunk (folyamatosan változó), időszaktól, foglaltságtól függően változhatnak, így előfordulhat, hogy bizonyos időszakokban más-más eltérő áron tudtok foglalni ugyanazon szállásra. A visszaigazolt árak garantáltak.

NINCS, a kemping weboldalán minden esetleges plusz költség is feltüntetésre kerül (pl. ágynemű díj, stb.). Létszám módosítás és előzetes vagy utólagos egyedi igények esetén természetesen az árak ezek szerint változhatnak, ezt kérjük figyelembe venni.

NEM, a programokat egyénileg tudják megszervezni, de sok hasznos információval, javaslattal, tanáccsal tudjuk segíteni a szervezést.

Ez az önkormányzatok felé fizetendő díj, településenként mértéke változó, 18 éves kor felett fizetendő 65 éves korig. 2021 nyarán jelen szabályok szerint nem kell fizetni ezt a tételt a vendégeknek.

2020-tól a szállásoknak jogszabályi előírásként kötelező adatszolgáltatásnak kell megfelelni. Ez sok szálláson már nem újdonság, hiszen csoportlista,  bejelentkező kitöltésére eddig is szükség volt. Érdemes még érkezés előtt kitölteni, hogy a szállás átvétele gyorsabban történhessen. Ezen adatok semmilyen más célra nem kerülnek felhasználásra.

Igen, 2021. július 1-től a kempingünkben lehetséges a SZÉP kártyás fizetés. Többnyire OTP-, MKB- és K&H SZÉP kártyák szállás, vendéglátás és szabadidő zsebéből egyaránt fizethet.

A reggeli nincs benne az árban, de kedvező áron lehetőség van a büfében reggelizni. A kemping kínál főzési lehetőséget, közös, főzőedényekkel és más szükséges eszközökkel felszerelt konyhában. Illetve, a szálláshely olcsóbb étkezési lehetőségeket tud ajánlani,  a büfében vagy a recepción lehet érdeklődni.

Matracot lepedővel, párnával és takaróval a kemping biztosítja a vendégeknek ingyen. Ha fázósabb vagy ágymelegítőt tudunk biztosítani (1900 Ft/éj), vagy érdemes hálózsákot hozni.

Nem egyszerű válaszolni erre a kérdésre. Kiskorúak esetén szülő általi engedély szükséges. Abban az esetben sincs nagy baj, ha ez hiányozna, hiszen a kempingben lehet e-mail küldeni, így gyorsan beszerezhető az engedély.