fbpx

NAGYGÓRÉ Szoba

NAGYGÓRÉ Szoba

Házaink egyszerűségében rejlik nagyszerűségük. A régi kukoricagórék hangulatát idéző házikóinkban elrejtettünk 2 db emeletes ágyat, illetve egy válaszfalat.

Ha az egész házat szeretnétek bérelni, akkor akár 4-en is elfértek benne. A válaszfalat ilyenkor megszoktuk nyitni. 8 m2-en ha süt a nap, ha esik, ha fúj, ide mindig szívesen fogsz visszakuckózni a Kapolcs és környéke adta programok után, vagy akár a közeli balatoni strandozás után.

Ha csak egyedül jössz (vagy 2-en), akkor lehetőséged van egy leválasztott góré szobát is bérelni. Ez 4 m2 egy emeletes ággyal.

Igény esetén matracok segítségével a franciaágyat is meg tudjuk oldani.

Mi van benne

  • Zárható lakat
  • Matrac lepedővel
  • Párna és takaró
  • Ha fázósabb vagy ágymelegítőt tudunk biztosítani (1900 Ft/éj), vagy érdemes hálózsákot hozni.

A ház tartozéka a zárható lakat, a matrac lepedővel, párna és takaró. Ha fázósabb vagy ágymelegítőt tudunk biztosítani (1900 Ft/éj), vagy érdemes hálózsákot hozni.

A házak áramellátása fejlesztés alatt van (patakpart felé még biztosítani kell), de központi helyeken megoldott az áramvételezés.

A házak külön nem rendelkeznek szaniterekkel: közös vizesblokk van melegvizes tusolókkal és angol WC-kkel. A vizesblokktól távolabb eső részeken toy-toy jellegű WC-ket helyeztünk el, melyek gyakori tisztításáról gondoskodunk.

Fizetési feltételek:
A foglalást követően a teljes ár 20%-át kérjük átutalni a Budapest Banknál vezetett 10101566-38914900-01005008 számú bankszámlára (Kapolcsi Kalandpark Kft.), a fennmaradó részt a kempingben kell majd kiegyenlíteni.

Az ár nem tartalmazza az Idegenforgalmi adót (IFA) az külön fizetendő a helyszínen.

Kérjük a foglalást követően az előleget 7 napon belül elutalni, ellenkező esetben a foglalást töröljük.

Ár űrlap: 9,000 Ft egy éjszaka

Részletek

  • Vendégek: 2
  • Méret: 4m²
  • Ágy típus: Standard
  • Amenities: Áramvételi lehetőségfőző konyhaKözös vizesblokkKutyabarát szálláshelyMatrac lepedővelParkolásPárnaTakaróTűzrakóhely - kérésre fát biztosítunkZárható lakat

Elérhetőség

Foglalási űrlap

A kötelezően kitöltendő mezőket követi a *Lefoglalok ilyen típusú szálláshelyet a 1 szabad szállás közül.

NAGYGÓRÉ Szoba is available for selected dates.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük